Dzień dobry,
Czy moglibyście Państwo wypowiedzieć się na temat tego przetargu:
http://www.wam.com.pl/przetarg/37223
Jestem zainteresowany zakupem działki w tej okolicy i zastanawia mnie dlaczego WAM sprzedaje działki dużo taniej niż UM. Czy są może na tej działce jakies "niezidetyfikowane" obiekty w postaci pozostałości po wojsku?
Będę wdzięczny za podpowiedź.
II przetarg WAM
-
konrad.deminski
- Działka: 1/60
Re: II przetarg WAM
Witam
Prawdopodobnie cena jest ceną netto, proszę to sprawdzić.
Prawdopodobnie cena jest ceną netto, proszę to sprawdzić.
-
Jakub Kwiatkowski
- Administrator
- Działka: 1/76
- Kontaktowanie:
Re: II przetarg WAM
Temat przeniosłem do działu publicznego.
Zgodnie, ze wspólnymi ustaleniami - to forum jest forum zamkniętym, tylko dla obecnych właścicieli nieruchomości.
Jeśli dołączy Pan do Naszego grona - proszę o kontakt, a przywrócę Panu uprawnienia do części niepublicznej.
Co do Pana pytania - jest duża szansa na to, że na działce są żelbetonowe transzeje. Podobne ceny miały działki właśnie z takimi pozostałościami. Plusem było to, że były zwolnione z VATu i tańsze o te 50-60tys.
Zgodnie, ze wspólnymi ustaleniami - to forum jest forum zamkniętym, tylko dla obecnych właścicieli nieruchomości.
Jeśli dołączy Pan do Naszego grona - proszę o kontakt, a przywrócę Panu uprawnienia do części niepublicznej.
Co do Pana pytania - jest duża szansa na to, że na działce są żelbetonowe transzeje. Podobne ceny miały działki właśnie z takimi pozostałościami. Plusem było to, że były zwolnione z VATu i tańsze o te 50-60tys.
Wróć do „Ogłoszenia publiczne”